WERKGROEPEN

De Wonenwij heeft een aantal werkgroepen, in deze werkgroepen zitten actieve bewoners die zich inzetten voor de Wonenwij.

Hieronder zie je een overzicht.

Werkgroep Bestuur:

Deze werkgroep bestaat uit 4 leden, waaronder een voorzitter, penningmeester en secretaris Bewoners kunnen zich verkiesbaar stellen voor deze functies.

Werkgroep Kinderen:

De Kinderwerkgroep (KWG) organiseert leuke activiteiten voor de 'jonge' Wonenwijers.

Werkgroep Tuin:

De werkgroep tuin zorgt er voor dat de tuin onderhouden wordt, dit doen zij door het organiseren van gezamelijke tuindagen.

Werkgroep Contacten:

Samen eten? een BBQ? Dit is maar een kleine greep van wat de werkgroep contacten organiseert. Er wordt maandelijks wel iets georganiseerd.

Werkgroep Nieuwsbrief:

Maandelijks verschijnt er een nieuwsbrief " De Statecourant" hierin staan allerlei nieuwtjes en weetjes uit de Wonenwij. De redactie verzorgt de lay-out en de verspreiding.

Werkgroep Werving & Intake:

De werving & Intake groep draagt zorg voor werving en intakes van nieuwe bewoners. Voor meer informatie en/of kennismaking met Centraal Wonen, kunt u contact opnemen met deze werkgroep.

Werkgroep Beheer:

Mankementen aan de projectruimtes? Werkgroep Beheer is het aanspreekpunt, zij verzorgen voor de diverse reparaties/vervanging.

© 2010-2018 Centraal Wonen Ede | info@centraalwonen-ede.nl